2013-12-13 09:09:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Jó időszak áll ön előtt

Napi horoszkóp december 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma nagyon kiegyensúlyozott lehet a kapcsolata a kollégáival. Még azokkal is könnyebben tud együtt dolgozni, akik eddig folyamatosan a gáncsoskodásaikkal nyomasztották önt. Nagyot léphet előre egy komoly feladattal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Rengeteg munka várja a mai napon. Az ünnepek előtt feltorlódtak a feladatai, mindent egyszerre próbálna megoldani. Egyedül nem fog menni. Kérjen segítséget a főnökétől, osszon több feladatot a beosztottaira!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szívesen megosztja a magánéleti gondjait a barátaival. Azért azzal legyen nagyon óvatos, hogy kinek mennyit árul el. Az intim részleteket csak azzal ossza meg, akiben teljes mértékben megbízhat. A Skorpiók tudnak titkot tartani.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem sok kedve van ma a robotoláshoz. Csak akkor leli ma örömét a munkájában, ha abban megélheti a kreativitását, ha kitalálhat valami újat, és meg is valósíthatja azt a gyakorlatban. A fiatalok társasága ma a kedvére való igazán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kevés az ideje, ezért nagyon okosan kell beosztania. Ráadásul, ha a munkája miatt messzire is kell utaznia, akkor jól teszi, ha nagyon korán, még a csúcsforgalom kezdete előtt nekivág. Különben az araszolás miatt biztos a késedelem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön a szorgalom szobra, ma mégis mintha csak ímmel-ámmal tudná végezni a munkáját. Valami nyomja a lelkét, s amíg azt meg nem oldja, vagy legalább ki nem beszéli, biztos, hogy képtelen a koncentrálásra. Kell egy barát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Gyorsan és hatékonyan tud dolgozni a mai napon. Szinte minden elmaradását sikerül behoznia, sőt, akár még elébe is tud menni a dolgainak. Azért csak legyen óvatos. Könnyen megtörténhet, hogy még többet pakolnak önre, ha látják, mit tud.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Fontosnak érzi, hogy végre kellő mértékben elismerjék önt a munkahelyén. A puszta dicséretekkel már nem éri be. Pénzre, pozícióra vágyik. Ha nem kapja meg, akkor elkezdhet másfelé is nézegetni. Legyen ambiciózus!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön csak olyan munkát tud jól végezni, amiben valóban örömét is leli. Mindenből tanulhat, a legegyszerűbb munkában is felfedezheti annak érdekességét, meg is újíthatja. De csak addig tegye, amíg a saját fejlődését is szolgálja ezzel!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A munkahelyén ma csak nehezen tudja felvenni a tempót a kollégáival. Kétségtelenül valami máson jár az esze. Vagy inkább valakin mereng, gondolkozik, álmodozik róla. A szerelem már nagyon közel van önhöz. Ragadja meg!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A magabiztosságának is köszönheti, nemcsak a tehetségének, hogy elérte azt, amit elért. Persze sokak szemében szálka ez, mert önteltségnek nézik az önbizalmát. Legyen barátságosabb! Ezzel oldja a távolságot, és híveket szerez magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jó időszak áll ön előtt most arra, hogy több pénzt szerezzen, és azt valami kedvezőbb módon fektesse be, mint eddig tette. Az elkövetkezőkben ingatlanvásárlásra is sor kerülhet. Már most kezdjen el körülnézni ez ügyben!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: